Nytt skolebygg tatt i bruk

Publisert

Elevene ved Colegio número 2 de Infantil y Primaria i La Nucía, kunne ta fatt på det nye semesteret i et flunkende nytt skolebygg like ved siden av idrettsanlegget Ciutat Esportiva Camilo Cano. Representanter for skoleverket og kommunen har benyttet juleferiene til å flytte inn i de nye lokalene.

Elevene ved Colegio número 2 de Infantil y Primaria i La Nucía, kunne ta fatt på det nye semesteret i et flunkende nytt skolebygg like ved siden av idrettsanlegget Ciutat Esportiva Camilo Cano. Representanter for skoleverket og kommunen har benyttet juleferiene til å flytte inn i de nye lokalene. De 254 elevene mottok i første semester undervisning i kommunens provisoriske lokaler, mens de har ventet på ferdigstillelsen av nybygget.

Det nye skolebygget, som utgjør en bygningsmasse på 4.000 kvadratmeter fordelt på en 12.000 kvadratmeter stor tomt, har hatt en prislapp på7,5 millioner euro, og inneholder blant annet gymsal, spisesal, grøntområde og en økologisk kjøkkenhage.   

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter