Nytt skolebygg tatt i bruk

Publisert

Elevene ved Colegio número 2 de Infantil y Primaria i La Nucía, kunne ta fatt på det nye semesteret i et flunkende nytt skolebygg like ved siden av idrettsanlegget Ciutat Esportiva Camilo Cano. Representanter for skoleverket og kommunen har benyttet juleferiene til å flytte inn i de nye lokalene.

Elevene ved Colegio número 2 de Infantil y Primaria i La Nucía, kunne ta fatt på det nye semesteret i et flunkende nytt skolebygg like ved siden av idrettsanlegget Ciutat Esportiva Camilo Cano. Representanter for skoleverket og kommunen har benyttet juleferiene til å flytte inn i de nye lokalene. De 254 elevene mottok i første semester undervisning i kommunens provisoriske lokaler, mens de har ventet på ferdigstillelsen av nybygget.

Det nye skolebygget, som utgjør en bygningsmasse på 4.000 kvadratmeter fordelt på en 12.000 kvadratmeter stor tomt, har hatt en prislapp på7,5 millioner euro, og inneholder blant annet gymsal, spisesal, grøntområde og en økologisk kjøkkenhage.   

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter