Nytt om drapet på N332

Publisert

Mer informasjon har kommet frem i saken hvor en tysk statsborger ble skutt mens han satt bak rattet i en sort kabriolet i lyskrysset mellom Alfaz del Pi og Albir. Spanske medier skrev først at han hadde rent rulleblad i Spania, politiet opplyser nå at han har vært dømt i en sak i USA tilknyttet tyveri av biler i 2005.

Den 46-årige mannen er opprinnelig polakk men hadde tysk statsborgerskap. I Polen skal ha tidligere ha blitt bortført, en handling som politiet ikke utelukker kan knyttes til drapet. Guardia Civil i Altea som etterforsker saken får nå hjelp fra Guardia Civils spesialenhet (PCU) i Madrid.

Disse nye opplysningene underbygger politiets første hypotese om at drapet var ett “oppgjør” som knyttes til mannens forretninger.

Den avdøde tyskeren drev et selskap i Altea hvor han importerte, solgte og leide ut luksusbiler. Selskapet ble avviklet to måneder før drapet fant sted.

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter