Nytt om drapet på N332

Publisert

Mer informasjon har kommet frem i saken hvor en tysk statsborger ble skutt mens han satt bak rattet i en sort kabriolet i lyskrysset mellom Alfaz del Pi og Albir. Spanske medier skrev først at han hadde rent rulleblad i Spania, politiet opplyser nå at han har vært dømt i en sak i USA tilknyttet tyveri av biler i 2005.

Den 46-årige mannen er opprinnelig polakk men hadde tysk statsborgerskap. I Polen skal ha tidligere ha blitt bortført, en handling som politiet ikke utelukker kan knyttes til drapet. Guardia Civil i Altea som etterforsker saken får nå hjelp fra Guardia Civils spesialenhet (PCU) i Madrid.

Disse nye opplysningene underbygger politiets første hypotese om at drapet var ett “oppgjør” som knyttes til mannens forretninger.

Den avdøde tyskeren drev et selskap i Altea hvor han importerte, solgte og leide ut luksusbiler. Selskapet ble avviklet to måneder før drapet fant sted.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter