Nybegynnerkurs i klatring for ungdom

Publisert

Ungdoms- og idrettsbyrådet i Alfàs del P har organisert et nytt klatrekurs som finner sted lørdag 24. juni fra kl. 9.00 til 13.00 på Morro de Toix.

Aktiviteten, som ble presentert i formiddag av fungerende ungdomsbyråd Laura Sevilla og fungerende idrettsbyråd José Plaza, er rettet mot ungdom mellom 12 og 35 år. Det inkluderer opplæring med en kvalifisert instruktør, teknisk materiale, ulykkes- og ansvarsforsikring samt bilder fra dagen.

Kurset henvender seg til alle som ønsker å starte fra bunnen av, det vil si som ikke har vært i kontakt med klatring, eller som bare har vært i kontakt med klatring i svært kort tid.

De som er interessert i å delta på denne workshopen, kan melde seg på på informasjonssenteret for ungdom i kommunen (CIJA), som ligger i første etasje i Casa de Cultura. Du kan få mer informasjon ved å sende en e-post til juventud@lalfas.com eller ringe 965887435 og 610205329.

Det er et begrenset antall plasser. Workshopen koster 10 euro for de som er registrert i l’Alfàs del Pi, og 35 euro for de som ikke er registrert.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter