Nybegynnerkurs i klatring for ungdom

Publisert

Ungdoms- og idrettsbyrådet i Alfàs del P har organisert et nytt klatrekurs som finner sted lørdag 24. juni fra kl. 9.00 til 13.00 på Morro de Toix.

Aktiviteten, som ble presentert i formiddag av fungerende ungdomsbyråd Laura Sevilla og fungerende idrettsbyråd José Plaza, er rettet mot ungdom mellom 12 og 35 år. Det inkluderer opplæring med en kvalifisert instruktør, teknisk materiale, ulykkes- og ansvarsforsikring samt bilder fra dagen.

Kurset henvender seg til alle som ønsker å starte fra bunnen av, det vil si som ikke har vært i kontakt med klatring, eller som bare har vært i kontakt med klatring i svært kort tid.

De som er interessert i å delta på denne workshopen, kan melde seg på på informasjonssenteret for ungdom i kommunen (CIJA), som ligger i første etasje i Casa de Cultura. Du kan få mer informasjon ved å sende en e-post til juventud@lalfas.com eller ringe 965887435 og 610205329.

Det er et begrenset antall plasser. Workshopen koster 10 euro for de som er registrert i l’Alfàs del Pi, og 35 euro for de som ikke er registrert.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter