Nyåpning av Little Norway

Publisert

ALFAZ DEL PI: Axel Borsheim jobber i disse dager på spreng for å få Little Norway klar til nyåpning. På menyen kommer klassiske oppskrifter som har opp til 150 års erfaring på å gi nordmenn hjemlengsel. 

ALFAZ DEL PI: Axel Borsheim jobber i disse dager på spreng for å få Little Norway klar til nyåpning. På menyen kommer klassiske oppskrifter som har opp til 150 års erfaring på å gi nordmenn hjemlengsel. 

Sammen med samboer Ann Kristin Holtet satser nordmannen på tradisjonsrik norsk husmannskost når han åpner dørene 18. september.
På menyen har han et knippe internasjonale retter, men poengterer at menyen i størst mulig grad kommer til å bli helnorsk.

Godt marked
– Menyen vil jevnlig oppdateres siden norsk mat er veldig sesongbetont. Det blir får i kål om høsten og medisterkaker til jul, sier Borsvik.
I tillegg til den sesongbaserte husmannskosten vil det bli servert klassikere som kjøttkaker, fiskgrateng, torsk, hjemmegravet laks og raspeballer.
– Det er et veldig godt marked for tradisjonell husmannskost i Albir. Vi har til og med opplevd at gjester har ringt fra Gardermoen for å bestille bord samme kveld, sier Borsvik.

150 års oppskrift
Borsvik er opptatt av å lage maten fra bunnen av. Kraften, den gravet laksen og selv kjøttdeigen er hjemmekvernet. 
– Jeg lever og ånder for dette. Fiskegratengoppskriften vår er 150 år gammel så vi satser friskt på gode, gamle tradisjoner, sier Borsvik.

Maritim hyttelook
Restauranten har både ute- og inneservering i tillegg til et lite loungeområde på terassen.
– Restauranten minner litt om en norsk storstue med peis og bjelker i taket. På uteserveringen har vi en stor båt fylt med blomster. Den synes jeg er veldig fin, sier Borsvik.
Han lover også at det blir ekstra koselig i helgene.
– Hver fredag og lørdag skal vi kunne tilby levende musikk og dans. Da blir det ingen disco eller hip-hop, men rolig musikk som tilpasses klientellet, sier Borsvik. 
Little Norway vil ha åpningsfest den 18. september arrangerer og dagen etter vil restauranten være i normal drift.
 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter