Ny tomatvariant oppkalt etter La Nucia

Publisert

Den tyske biologen Arno Kahne har skapt en unik variant av tomatplanten. Hver plante kan produsere opptil 200 enheter av denne tomatsorten. Tomatvarianten har fått tilnavnet ”tomat-pære.”

Den tyske biologen Arno Kahne har skapt en unik variant av tomatplanten. Tomatvarianten har fått tilnavnet ”tomat-pære.” Hver plante kan produsere opptil 200 enheter av denne tomatsorten.

Autentisiteten av oppfinnelsen vil den nærmeste tiden bli kontrollertt. Det tyske multinasjonale selskapet Ludwichshafen BASF vil nå gjennomføre en vitenskapelig undersøkelse av frøene til tomatplanten for å verifisere dens ekthet.

Arno Kahne bor i La Nucia kommune og har besluttet å gi denne nye tomatensorten navnet etter sitt feriested. Grunnen: hans eksperimenter har blitt gjort i den lille grønnsakshagen i ferieboligen hans i Montebello, hvor biologen har bodd siden 2013.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter