Ny strandpromenade i Altea

Publisert

Altea har fått Costa Blancas nyeste strandpromenade. Den etterlengtede gangstien er en forlengelse av den gamle promenaden og går fra nordenden av byen og helt opp til utløpet av elven Algar. Den offisielle åpningen var fredag 22. juli, et prosjekt som har kostet 350.000 euro. Promenaden har flere grøntanlegg og parker og vil være belyst på kvelden.

Den nye strandpromenaden i Altea inngår i en større investering på 4,6 millioner euro, der målet er å forbedre Alteas «fasade» mot havet. I tillegg til promenaden skal det bygges en kunstig strand for å beskytte nedre del av gamlebyen mot haverosjon. Dette vil bli et nytt rekreasjonsområde for innbyggere og besøkende, opplyser kommunen. Promenaden ble offisielt åpnet av byens ordfører Jaume Llinares fredag 22. juli.

 

Les også: Altea: Søknad om freding vedtatt

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter