Ny skogbrann på Costa Blanca

Publisert

Brannmannskapet fra Alicante prøver nå å kontrollere en ny skogbrann som har brutt ut i kommunene Beniarres og Planes, nord i provinsen Alicante.

Brannmannskaper fra Alicante prøver nå å kontrollere en ny skogbrann som har brutt ut i kommunene Beniarres og Planes, nord i provinsen Alicante.

Brannen ved innsjøen i Beniarres ble varslet klokken 22.45 tirsdag kveld. Brannvesenet i Alicante utkommanderte umiddelbart både fly og helikopter for å bistå i slukningsarbeidet. Fem helikoptre og fire fly samarbeider nå for å få bukt med flammene.

I tillegg er syv brigader med brannmannskaper fra Alicante utkommandert. Tre av brigadene fra Alicante har jobbet iherdig i hele natt i et forsøk på å kontrollere flammene.

Den nye brannen ble varslet kun timer etter at skogbrannen mellom Denia og Javea ble slukket. I flere dager herjet denne branne i naturparken Montgó og området på «Cabo de Sant Antoni.» Cirka 440 dekar brant ned, hvorav 415 dekar var skog.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter