Ny skatepark i La Nucía

Publisert

La Nucía kommune har i samarbeid med ungdomssenteret Centre Juvenil de La Nucía bygget en helt ny skatepark ved byens idrettsanlegg Ciutat Esportiva Camilo Cano. Lørdag 16. mai ble det arrangert en egen oppvisning med profesjonelle skatere. I følge kommunen skal mer enn 600 personer ha deltatt under arrangementet. Parken er på 1.350 kvadratmeter og egner seg for så vel skateboard, som BMX-sykler, rulleskøyter og sparkesykkel (scooters).

Skate Park de La Nucía holder åpent fra klokken 17 til 21 mandag til torsdag, 17 til 03 på natten på fredager, 10 til 03 på lørdager og 10 til 21 på søndager. Skateparken er et gratistilbud, men har et eget reglement som må underskrives før man kan bruke parken. Det er blant annet påbudt med hjelm både i området for street og bowls. I sistnevnte område kreves det i tillegg kne- og albuebeskyttere, opplyser kommunen.

Les også: Waterboys og Animals til La Nucía

Foto: Pedro Tomás «Pope» under oppvisningen i Skatepark de La Nucía, Ayuntamiento de La Nucía 2015.

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter