Ny parkeringsplass ved fyret i Albir

Publisert

Senere denne måneden begynner arbeidet med å etablere en ny parkeringsplass ved oppkjørselen til fyret i Albir. Alfaz del Pi kommune prosjekterer en ny parkeringsplass med rom for 70 biler.

Senere denne måneden begynner arbeidet med å etablere en ny parkeringsplass ved oppkjørselen til fyret i Albir. Alfaz del Pi kommune prosjekterer for en ny parkeringsplass med rom til 70 biler.

Ordføreren i Alfaz del Pi, Vicente Arques, og byråden for miljø og byplanlegging, Vicente Soler, forteller at utbedringsarbeidet har et budsjett på inntil 275.000 euro.

Prosjektet ble presentert overfor lokalforeninger og naboer onsdag 4. juni og gjennomføres for å bedre tilgangen til naturparken Serra Gelada og fyret i Albir.

Planen inkluderer både utbedringer av adkomstveien til naturparken og oppføring av grunnleggende tjenester som turistkontor og toalettfasiliteter.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter