Ny innkjøring til Albir klar innen nyttår

Publisert

I Albir er det likefør man går i gang med byggearbeidene som skal resultere i en ny adkomstvei til Albir. Dagens innkjøring er overbelastet og preget av kø.

Den nye innkjøringen, bygges mellom Albir og Benidorm. Den vil koble sammen riksvei N332 og fylkesvei CV-753 også kjent som «bakveien» mellom Albir og Benidorm. På den måten kan de som kommer sydfra kjøre inn i Albir uten å kjøre via det sterkt trafikkerte veikrysset i retning Altea.

Det er bedriften PAVASAL, fra Valencia, som skal bygge den nye veibiten. Prosjektet har ett budsjett på 832.991 Euro og rådhuset hevder byggingen skal være ferdig innen seks måneder.

I følge rådhuset vil den nye veibiten redusere trafikken gjennom dagens kryss med 12%.

Gangbroen fortsatt forsinket minst to år

Gangbroen rådhuset i Alfaz del Pi har annonsert over N332 ved dagens veikryss er kraftig forsinket.

Under en presentasjon for kommunens investeringsplan for neste seks årene lovte ordfører Arques at gangbroen skal igangsettes innen utgangen av 2018.

I 2018 annonserte ordfører Vicente Arques, under en presentasjon for kommunens investeringsplan for neste seks årene, at gangbroen skulle igangsettes innen utgangen av 2018.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter