Ny Høyre-avdeling håper på 50 medlemmer

Publisert

Som tidligere omtalt i SpaniaPosten, så jobbes det med å etablere en ny avdeling for Høyre i Albir-området. Det blir etableringsmøte på Albir Playa Hotel & SPA fredag 21. mars, og håpet er at den nye avdelingen skal få ca. 50 medlemmer ved første registrering.

Den nye avdelingen for Høyre skal etter planen primært dekke områdene Alfaz del Pi, Albir, Altea, La Nucia og La Finestrat. Altså Costa Blanca nord. Initiativtakerne bak engasjementet har allerede fått tilbakemeldinger som avslører forholdsvis stor interesse.

        Håpet er at vi skal samle ca. 50 personer eller få dette antallet som medlemmer ved oppstartstidspunktet. Alt over dette er en ekstra bonus, opplyser leder av Costa Blanca Høyre, Karl J. Bugge til SpaniaPosten. Laget i Torrevieja har ca. 70 medlemmer.

Strategien vil være at det skal etableres en politisk forening som skal operere selvstendig, gjerne sammen med Costa Blanca Høyre, når det gjelder besøk av profilerte politikere. På den måten kan man arrangere politiske møter både i Albir-området og i Torrevieja så å si samtidig, men den nyetablerte foreningen i Albir-området skal være selvstendig styrt av et eget styre. Lokalstyret vil være suverene i sine beslutninger så sant de ikke går på tvers av overordnede interesser.

Vi ønsker altså å komme i kontakt med personer som kunne tenke seg å bruke litt av sin fritid i politisk sammenheng, påpeker Bugge.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter