Ny bro skal lette biltrafikken i Albir

Publisert

Biltrafikken i Albir skal avlastes med en helt ny bro i gaten San Miguel. Gaten er i dag en blindvei som stopper ved kanalen Barranco Soler. Med den nye broen åpnes veien opp for gjennomkjøring, noe kommunen mener vil skape økt flyt i trafikken inn og ut av Albir og gi færre biler i sentrum av byen. Byggingen av broen er allerede i gang og er ventet ferdig om fire måneder.

Den nye veiforbindelsen vil i følge kommunen i Alfaz del Pi bety mindre kork i biltrafikken inn og ut av Albir. I dag går for eksempel mye av trafikken til Benidorm gjennom sentrum av Albir. Med den nye broen over Soler-kanalen skal gaten San Miguel fungere som et alternativ og avlaste trafikken i sentrum og ved de andre hovedfartsårene. I tillegg til biler vil broen kunne brukes av fotgjengere og syklister med eget fortau med belysning. Broen har en prislapp på 385.000 euro og er ment å stå ferdig etter sommeren.

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter