Ny avkjørsel til Albir påbegynnes i 2020

Publisert

Under rådhusets julemiddag for pressen la ordfører i Alfaz del Pi, Vicente Arques frem noen av prosjektene for 2020.

Arques sier man vil begynne byggearbeidene på prosjektet i løpet av årets første tre måneder.

Blant de andre offentlige investeringer for neste år som ble nevnt av ordføreren er:

  • Ny fotballbane ved siden av dagens bane i Albir.
  • Oppgradere gatebelysningen i Belmonte med nye LED lys.
  • Tak over friidrettsbanen i Alfaz del Pi-
  • Utvidelse av friidrettsbanen i Alfaz del Pi.
  • Utvidelse av sykkelveier i retning Altea og Benidorm.

Veibiten som bedre knytter Albir til riksvei N332 har vært påtenkt siden 2005. Alfaz del Pi kommune hevder at prosessen med å ekspropriere tomtene i området har forsinket prosjektet utover det kommunen ført trodde.

Den nye adkomstveien vil gjøre adgangen til Albir enklere og man regner med den vil føre til en reduksjon i trafikken i krysset ved McDonald på rundt 10%. Veibiten vil bedre kytte Albir og Alfaz del Pi sammen noe som er å tråd med de mål man lenge har hatt i kommunen.

Skulle vært ferdig i 2018
Alfaz del Pi kommune vil også bygge en ny gangbro for gående og syklende. Ordfører Vicente Arques sa til pressen den nye broen skulle være ferdig innen utgangen av 2018. Byggearbeidene er ennå ikke påbegynt.

FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.
FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter