Ny adkomstvei til Albir på vei

Publisert

Arbeidene med den nye veibiten som gir trafikantene en ny adkomstvei til Albir er i gang.

Den nye avkjøringen gir bilførere et alternativ til det sterkt trafikkerte veikryss som i dag knytter Alfaz del Pi sammen med Albir og riksvei N332.

Den nye adkomstveien knytter riksvei N332 med Albir via «bakveien» som går til Benidorm. Dette gir de som kommer fra Benidom eller motorvei muligheten til å kjøre inn i Albir før man kommer til dagens kryss.

Byggearbeidene vil i følge rådhuset ta seks måneder noe som betyr at man estimerer at veien vil være klar innen årets utgang.

I følge estimater vil trafikken gjennom dagens Albir-kryss gå ned med 12% når den nye veibiten åpnes.

Gangbroen fortsatt forsinket

Den tidligere annonserte gangbroen som skulle la mye trafikanter kunne bevege seg mellom Albir og Alfaz del Pi forblir forsinket. Ordfører i Alfaz del Pi, Vicente Arques (PSOE), sa i mai 2018 at arbeidene med gangbroen skulle være påbegynnes innen utgangen av året (2018). Det er nå passert to år siden ordførerens kunngjøring uten at gangbroen er påbegynt.

FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.
FORSINKET: Mai 2018 sa ordfører Vicente Arques til pressen at arbeidene med den nye broen skulle være i gang innen utgangen av 2018.
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter