NOTAR har flyttet og fått bedre plass

Publisert

NOTAR – Spania Megling SL har flyttet noen hundre meter. Etter å ha vært nærmeste nabo til SpaniaPosten, har NOTAR sikret seg nye lokaler som ligger litt nærmere hovedgata i Albir med adresse Calle Ruperto Chapi 12. Bakgrunnen for flyttingen var behovet for større plass.

NOTAR – Spania Megling SL har flyttet noen hundre meter. Etter å ha vært nærmeste nabo til SpaniaPosten, har NOTAR sikret seg nye lokaler som ligger litt nærmere hovedgata i Albir med adresse Calle Ruperto Chapi 12. Bakgrunnen for flyttingen var behovet for større plass.Thomas M. Gils er daglig leder og medeier i NOTAR og det har han vært siden selskapet ble etablert i 2011. Det tidligere selskapet som bar navnet NOTAR ble avviklet i 2010. Gils arbeidet også i dette selskapet.

Nå var vi kommet til et punkt der vi trengte større plass, derfor valgte vi å flytte, men vi har jo ikke flyttet spesielt langt. Vi holder fortsatt til i Albir sentrum, påpeker Thomas M. Gils overfor SpaniaPosten.

De nye lokalene til NOTAR er dobbelt så store som de gamle. Det er plass til 10 medarbeidere og man har fått romslige møterom. Totalt dreier det seg om 200 kvadratmeter.

Og nå har vi muligheter til å ekspandere ytterligere. Vi har tatt høyde for ytterligere vekst fremover, sier Gils.

Fredag i forrige uke var det offisiell åpning av de nye lokalene Albir. Over 200 mennesker var innom for å hilse på, gratulere og for å ta seg en forfriskning. NOTAR hadde hyret inn Streetwise, en dansegruppe bestående av barn og ungdom fra lokalområdet, som underholdt de fremmøtte. Streetwise har for øvrig egen danseforestillingen i La Nucia denne helgen. Forestillingen bærer navnet Motown.

NOTAR – Spania Megling SL har nå åtte medarbeidere ved kontoret, som tar seg av alt fra inntak, styling, markedsføring, regnskap, kontrakter og salg.Vi opplever god vekst i markedet og det er spesielt økning i etterspørsel i Albir-området og derfor har vi sikret oss en rekke salgsobjekter eksklusivt. På den måten skiller vi oss ut fra andre meglere samtidig som vi har utdanning og lov til å bruke meglertittelen. Vi skreddersyr produktene for hver enkelt kunde, sier en meget tilfreds og optimistisk Thomas M. Gils.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter