Norsk gospel til Costa Blanca

Publisert

Celebration Gospelkor besøker Spania for fjerde gang. Koret er kjent for sin formidlingsevne og har skikkelig “gospel-trøkk”, og lover høy stemning fra første strofe under konsertene.

Koret skal opptre i både Alfaz del Pi og Torrevieja, da 14. mars kl 19.00 på Casa de Cultura i Alfaz del Pi og tirsdag 15. mars kl 19.00 i Sjømannskirken i Torrevieja.

 

Marit Thomassen som leder koret kjenner Costa Blanca godt. Hennes datter har gått på videregående i Alfaz del Pi noe som forenkler organiseringen av korets nå mange turer til Spania.

 

Storgleder seg til konserter på Costa Blanca

– Det gjør det jo veldig mye enklere for meg å organisere turer til Spania. Etterhvert har kormedlemmene lært å sette stor pris på Albir som er vår faste base. Alle storkoser seg i området, og vi gleder oss til å vise vår dirigent Petter Anthon Næss området. Han er for øvrig på turne med Elsa Lystad for tiden og «Celebration» varmer opp med å kore Elisabeth Andreassen på ærværdige Chat Noir før vi setter turen til Costa Blanca.

 

Celebration har Petter Anthon Næss som dirigent, en musiker med mange talenter. Koret fra Mjøndalenstiller med en sangglad gjeng på hele 32 personer, som i tillegg til konserten også skal få oppleve Costa Blanca som turister for fjerde gang.

 

– Thomassen forteller at koret tidligere har hatt spennende konserter med Jahn Teigen og Spania-vennen Hanne Krogh. Amerikaneren Calvin Bridges er også en tidligere samarbeidspartner.

 

Dirigent Petter Anthon Næss har høye ambisjoner for Celebration og tur til New Orleans er målet hans for 2017.

 

 – Men vi presser nok inn en ny tur til favoritt-stedet vårt, Costa Blanca avlutter Marit Thomassen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter