Nattevandring fra Guadalest til stranden i Altea lørdag 29. juli.

Publisert

Lørdag 29. juli arrangeres den 15. utgaven av Nocturna, en vandring fra Guadalest til havet som arrangeres av Nordic Walking Association og idrettsrådene i Altea og l’Alfàs del Pi.

Nattevandringen som går fra Guadalest til stranden i Altea, er en aktivitet du kan delta i enten med start ved demningen ved Guadalest-reservoaret, eller fra noen kilometer før du velger mellom to distanser, 20 og 16 kilometer. Turen er utmerket organisert med logistikk, sikkerhet og assistanse fra selskapet Expediciones Marco Polo.

De som er interessert i å bli med på turen, kan melde seg på via nettstedet www.nordicwalkingcv.com. Påmeldingsavgiften er € 13 for de som er registrert i Altea og l’Alfàs, og hvis man ikke er registrert i disse kommunene, er påmeldingsavgiften € 17, forutsatt at påmeldingen skjer før 17. juli.

Hvis registreringen skjer etter 17. juli, er prisen € 18 for de som er registrert i Altea og € 22 for de som ikke er registrert i Altea eller l’Alfàs. Prisen inkluderer busstransport, RC- og ulykkesforsikring, T-skjorte, vann og frukt underveis og snacks på slutten.

Deltakerne i “la Nocturna” vil bli kjørt til elvedammen i Guadalest for de som går den 20 km lange turen, og de som går den 16 km lange turen vil starte ved Guadalest motorsykkelmuseum, avreise til disse punktene vil være kl. 21.00.

Som alltid anbefales det å bruke egnet fottøy for å holde ut de 4 timene man skal gå, hodelykt, vann, energibarer, plaster, desinfeksjonsmiddel og insektmiddel. Organisasjonen stiller med 6 vakter, terrenggående kjøretøy og en ambulanse for å ivareta deltakernes sikkerhet.

Som i tidligere utgaver er det satt opp to “forfrisknings-steder” langs ruten. Det første er ved Gremase-broen i Callosa, 5 km fra starten av den korte turen og 10 km fra starten av den lange turen. Det andre punktet vil være 5 km fra mål.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter