Nattevandring fra Guadalest til Altea

Publisert

Førstkommende lørdag 19.juli går den sjuende utgaven av nattevandringen organisert av foreningen Nordic Walking av stabelen.

Førstkommende lørdag 19.juli går den sjuende utgaven av nattevandringen organisert av foreningen Nordic Walking av stabelen.

Fra Guadalest til Altea

Oppmøte for turen er idrettsområdet ved elven i Altea, og derfra vil deltakerne bli fraktet i buss til dammen i Guadalest, som er startpunktet for den lengste av de to nattevandringene denne dagen. Herfra vil deltakerne ta seg fram til stranden i Altea.

Bra oppmøte

Organisator er foreningen Nordic Walking som blant annet stiller kjøretøy og vann til deltakernes disposisjon dersom noen skulle trenge det. Under fjorårets arrangement deltok over 300 personer fra ti forskjellige nasjoner.

Påmelding skjer ved å kontakte Nordic Walking på kontaktperson Francisco enten på telefon 606213074 eller francisco@nordicwalkingcv.com.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter