Narko-topp pågrepet i La Nucia

Publisert

Banden skal ha smuglet og solgt narkotika i over femten år. Dette i følge det spanske Policia Nacional. En av lederne for gruppen ble pågrepet i hans hjem i La Nucia, kort vei fra Alfaz del Pi.

Etter å ha ransaket boligene til de pågrepne har man funnet fire skytevåpen, 50.000 Euro i kontanter, 300 kilo kokain og 100 kilo Marihuana klar for bruk.

Politiet har i tilknytning til saken funnet to anlegg hvor man dyrket marihuana innendørs. I tillegg har de kjøpt kokain i Spania som ble smuglet til andre land i Europa via båter, trailer og personbiler.

En av de pågrepne er fra før av anmodet pågrepet og utlevert til Litauen. Pågripensene på Costa Blanca er resultatet av etterforskning som begynte i 2019. Politiet i Spania har i denne saken samarbeidet med myndighetene i Polen og Litauen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter