Nå kan du varsle politiet via mobilapp

Publisert

Antallet anmeldte forhold har gått ned med 35% for forseelser og 8% for kriminelle forhold. Det er politiet i Alfaz del Pi som har lagt frem de oppmuntrende tallene samtidig som de presenterte ny mobilapplikasjon, for hele Spania, hvor publikum enkelt kan varsle politiet.

Guardia Civil og Policia Nacional har lansert en mobilapp som de oppfordrer publikum til å ta i bruk. Etter å ha lastet ned appen «AlertCops» kan man enkelt varsle politiet ved å sende inn bilder og videoer. Politiet oppfordrer folk til å varsle om alt fra forurensning, farlige ting i det offentlige rom, partnervold, urinering på offentlig sted i tillegg til all kriminalitet.

Via applikasjonen kan politiet se akkurat hvor forholdet har skjedd og eventuelt sende en patrulje til stedet umiddelbart.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter