Moderniserer togene mellom Benidorm og Denia

Publisert

Regionsmyndighetene i Valencia investerer 2,5 millioner for å reparere og modernisere togene på ruten mellom Benidorm og Denia.

Regionsmyndighetene i Valencia investerer 2,5 millioner for å reparere og modernisere togene på ruten mellom Benidorm og Denia.

Det er konsortiumet Unión Temporal de Empresas (UTE) som er tildelt oppgaven med de tekniske forbedringer av de seks dieseltogene.

I en pressemelding opplyses det at investeringen vil garantere driften av togene mellom Benidorm og Denia i minst åtte år.

I januar i fjor presenterte regionspresident Alberto Fabra (PP) et investeringsprogram på 43 millioner euro fram til 2020 for å moderniserer toglinjene i Benidorm-området.

I de neste tre årene er det planlagt investeringer på 20 millioner euro. I tillegg til tekniske forbedringer av tog, er det også planlagt å fornye sportraseen mellom la Olla i Altea og Calpe, samt installere et moderne kommunikasjonsnett og automatisk styrings – og sikkerhetssystem for togene.

Lengden på denne toglinjen er 50,8 kilometer og går gjennom kommunene Alfaz del Pi, Altea, Calpe, Benissa, Teulada og Gata. I 2013 benyttet 733.982 passasjerer seg av toget.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter