Modererer det nye strandlovverket

Publisert

For noen måneder siden vedtok bystyret i Benidorm en rekke lover rundt bruken av byens strender. Til dels svært høye bøter skulle utstedes til de som brøt disse lovene. Nå har imidlertid bystyret moderert noen av paragrafene. Ifølge det nye lovverket skulle opphold på strendene mellom midnatt og klokken syv på morgenen straffes med 750 euro i bot.

For noen måneder siden vedtok bystyret i Benidorm en rekke lover rundt bruken av byens strender. Til dels svært høye bøter skulle utstedes til de som brøt disse lovene. Nå har imidlertid bystyret moderert noen av paragrafene. Ifølge det nye lovverket skulle opphold på strendene mellom midnatt og klokken syv på morgenen straffes med 750 euro i bot. Denne regelen er nå fjernet, og man skal ha lov til å oppholde seg på stranden til alle døgnets tider, bortsett fra når de rengjøres med tunge maskiner.
 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter