Markerer verdens kreftdag

Publisert

Hvert år den 4. februar markerer Verdens Helseorgansisasjon (WHO) Verdens Kreftdag sammen med Den internasjonale unionen mot kreft (International Union Against Cancer). Formålet er å fokusere på ulike måter hvordan man kan arbeide i den globale kampen mot kreft.

Rådhuset i La Nucia markerer dagen med en fem kilometer kreftmarsj som vil gå mellom Sportsplassen Ciutat Esportiva Camilo Cano La Nucia og miljøsenteret Centro Educativo Medioambiental del Captivador (CEM) den 8. februar. Det er en enkel marsj som passer for alle aldre. Det settes i tillegg opp en buss for de som ønsker å være med å markere, men ikke kan gå.

Turen starter klokken 10.30 ved parkeringsplassen på Sportsplassen i La Nucia. Deltakelse i marsjen er gratis og åpen for alle.

Fra klokken 11.00 vil det organiseres workshops for barn for å øke bevisstheten om kampen mot kreft blant de små. Det vil bli salg av lodd for å samle inn penger til Kreftsaken, med mange fine gevinster som 99 forskjellige forretninger og andre samarbeidspartnere har bidratt med for anledningen.

Loddtrekningen foregår klokken 12:00 i Centro Educativo Medioambiental del Captivador. Prisen på hvert lodd er satt til 3 euro slik at alle som ønsker å bidra kan delta.

 

 

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter