Markerte den internasjonale yogadagen i Albir 21. juni

Publisert

Onsdag 21. juni samarbeidet idretts-, helse- og miljøavdelingene i Alfaz del Pi kommune om feiringen av den internasjonale yogadagen på Mirador de l’Albir fra kl. 19.00 til 21.00. Dagen arsrangeres av Hatha-yogalæreren Juan Pedro Martínez, som har undervist på Albirs “Centro Social” i mange år.

Den internasjonale yogadagen feires 21. juni hvert år og ble innstiftet i 2014 av FN for å øke bevisstheten om fordelene denne eldgamle disiplinen har for kropp og sinn.

Dagens arrangement er på Mirador de l’Albir, i Passeig de l’Amerador-gaten, rett ved sjøen. Det er nødvendig å melde seg på ved å ringe 637.370.370. Det koster 10 euro.

Yoga er en eldgammel disiplin som har sin opprinnelse i India, og som hjelper mennesker til å utvikle større fysiske, mentale og åndelige ferdigheter. Gjennom denne praksisen kan man forene kropp og sinn, noe som har bidratt til at mange mennesker over hele verden ser på yoga som en rutine som styrker og bidrar til en bedre livsstil.

Yoga kan betraktes som en livsstil, og derfor er yoga anerkjent og verdsatt av FN på grunn av de viktige bidragene og fordelene den gir for alle menneskers helse.

I dagens fartsfylte verden er yoga et godt alternativ som bidrar til å bekjempe stress og forebygge enkelte sykdommer.

Yoga representerer en måte å oppdage livet på fra en annen innfallsvinkel, der kropp og sinn jobber sammen for å oppnå større velvære og tilfredsstillelse.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter