Marianne tours til Albir

Publisert

Marianne Tours har flyttet fra sine gamle lokaler i Albir til nye lokaler i samme by. Det skal etter planen gi ytterligere og ny vekst for turoperatøren. Kontoret i Alfaz del Pi blir opprettholdt, så Marianne Tours blir fortsatt å finne på to steder på Costa Blanca.

Marianne Tours har flyttet fra sine gamle lokaler i Albir til nye lokaler i samme by. Det skal etter planen gi ytterligere og ny vekst for turoperatøren. Kontoret i Alfaz del Pi blir opprettholdt, så Marianne Tours blir fortsatt å finne på to steder på Costa Blanca.

Marianne Martinsen har sett etter mer sentrumsnære lokaler en stund og i sommer åpnet det seg en mulighet, da en isbareier tvers over for Ankis Scandinavien Home Cooking skulle legge ned virksomheten. Etter noen uker med oppussing og planlegging var det åpning av de nye lokalene i forrige måned.
– Beliggenheten vi har i dag er langt bedre enn den vi hadde, så målet er at det skal gi oss flere kunder og større omsetning på litt sikt. Det er lettere for folk å stikke innom oss nå. Vi har allerede merket at det er flere drop-in henvendelser i de nye lokalene, sier Marianne Martinsen til SpaniaPosten.

Marianne Tours ble etablert i 2006 og har helt fra starten av hatt mye å gjøre. Familien Martinsen kom til Spania i 1991 og har siden bodd her. Marianne startet først å jobbe ved et annet lokalt reisebyrå, men valgte altså å etablere egen virksomhet for åtte år siden. Pappa Harry er blant kontorets medarbeidere.
– Vi har 13 personer på lønningslista pluss noen ekstrahjelper. I tillegg kommer vår virksomhet i Norge, opplyser Martinsen. Reisebyrået i Norge ble etablert i fjor og ligger i Åfjord kommune.

Marianne Tours har en sammensatt kundeportefølje. Det er enkeltreisende, små og store grupper, firmaer, organisasjoner, lag og foreninger. Hele Skandinavia er markedet. Marianne Martinsen står selv for mye av salget – det være seg lokale utflukter eller andre gjøremål.
– Det blir lange og travle dager, men det er morsomt. Vi har så mange hyggelige kunder, sier hun og smiler.
I tillegg til å ha flyttet virksomheten til nye lokaler i Albir, så jobber Marianne Tours også å forbedre selskapets webside, slik at den blir mer funksjonell og moderne. Ambisjonen er at en mer brukervennlig webside også skal gi økt trafikk for reisebyrået.

– Vi håper å være på lufta ved nyttårsskiftet om alt går etter planen, opplyser Marianne Martinsen.
En annen gledelig nyhet: Alle bussene som Marianne Tours disponerer har nå wifi. Kundene har etterspurt denne muligheten og nå er altså det også i orden.
– Hva skjer med kontoret deres i Alfaz del Pi etter at dere har flyttet?
– Vi har ingen planer om å legge ned eller flytte i Alfaz del Pi. Vi trenger begge stedene slik situasjonen er for øyeblikket, påpeker Martinsen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter