Mann fra Altea funnet død i Sierra Helada

Publisert

En mann fra Altea ble torsdag 8. august funnet omkommet i Sierra Helada ved Benidorm. Politiet har ennå ikke bekreftet identiteten til vedkommende, men alt tyder på at det er den 48 år gamle innbyggeren fra Altea som har vært savnet siden midten av juli. Mannen skal ha blitt funnet i et vanskelig tilgjengelig område ved klippene på Benidorm side av nasjonalparken. Mannen ble meldt savnet 17. juli etter å ha lagt igjen lapp hjemme om at han skulle på tur i Sierra Helada. Den omkomne skal ha vært en ivrig turgåer og godt kjent i terrenget. Det er andre gang på kort tid at turgåere omkommer i dette området. Lørdag 27.

En mann fra Altea ble torsdag 8. august funnet omkommet i Sierra Helada ved Benidorm. Politiet har ennå ikke bekreftet identiteten til vedkommende, men alt tyder på at det er den 48 år gamle innbyggeren fra Altea som har vært savnet siden midten av juli. Mannen skal ha blitt funnet i et vanskelig tilgjengelig område ved klippene på Benidorm side av nasjonalparken. Mannen ble meldt savnet 17. juli etter å ha lagt igjen lapp hjemme om at han skulle på tur i Sierra Helada. Den omkomne skal ha vært en ivrig turgåer og godt kjent i terrenget. Det er andre gang på kort tid at turgåere omkommer i dette området. Lørdag 27. juli ble en 60 år gammel mann fra Benidorm funnet død i en steinet og ulendt del av fjellet.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter