Må finne alternativ parkering

Publisert

Ombygging av hovedgaten i Altea, “Avenida Jaime I”, er nå i gang. Arbeidene som blant annet innebærer å utvide fortauene forverrer parkeringsproblemene man allerede har i denne delen av Altea. Mange parkeringsplasser forsvinner både mens og etter byggearbeidene foregår. I perioder vil man måtte stenge gaten for trafikk.

For å dempe på konsekvensene tilbyr kommunen redusert pris på bruk av parkeringshus i området. Det gjelder parkeringen som ligger under rådhus-bygningen undergrunns-parkeringen ved ved CEAM mellom Mercadona og postkontoret. Håpet er å på dem måten dempe litt av presset på parkeringsplassene i sentrum.

Samtidig som fortauer utvides vil man bruke anledningen til å også legge ned rør for sentral gass i området. Rådhuset forhandler også med eierne av diverse sentrumsnære tomter for å eventuelt kunne bruke dem som parkeringsplass.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter