Lurte tigger til å tatovere seg i pannen

Publisert

En gjeng briter på utdrikningslag i Benidorm skal ha betalt en tigger rundt 100 euro for å tatovere seg i pannen med brudgommens navn og adresse. Hendelsen er møtt med avsky blant fastboende briter i Benidorm. Det reageres også på tatovøren som tok på seg oppdraget og at vedkommende bør fratas lisensen. En pengeinnsamling er startet på internett for å hjelpe tiggeren.

Offeret for den smakløse spøken i Benidorm skal være en 34 år gammel mann fra Polen. Etter hendelsen skal mannen han ha blitt ranet og banket opp, et overfall som angivelig ikke er relatert til utdrikningslaget.

Den 37 år gamle engelskmannen som ble drukket ut har på sin side forsvart seg på sosiale medier og hevder personen som ble tatovert verken er tigger eller fikk penger for å tatovere seg. Briten som nylig flyttet fra North Shields i England til Benidorm skal ikke ha hatt et ekte utdrikningslag i det forholdet til forloveden nylig hadde tatt slutt. Vennegjengen bestemte seg likevel for å gjennomføre festen. Mannen hevder også at han ikke var til stede da tatoveringen skjedde, i det han var blitt kastet ut av puben der de oppholdt seg fordi han var for full.

En pengeinnsamling er startet på internett (‘Help Tomek’ campaign) for å hjelpe tiggeren med utgifter forbundet med tatoveringsfjerning og annen hjelp.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter