8.3 C
Alicante
30.4 C
Málaga
20 C
Las Palmas de Gran Canaria

Lover livlig Middelaldermarkedet i La Nucia

Den over 300 år gamle byen La Nucia, var opprinnelig en del av barniet «Polop». Siden ble den uavhengig og har i dag utviklet seg mye. Gamlebyen er fortsatt like autentisk og en god kulisse for det nå så tradisjonelle middelaldermarkedet 8-10 juli. Programmet for årets marked er variert og arrangør Elvira Geurts i Amata forteller at folk blant annet kan vente seg underholdning med trubadurer, sjonglører på stylter, ildslukkere, en historieforteller, gateteater, middelalderske bordspill og karuseller for barn. Og som vanlig blir det mye god tradisjonell mat, så ta med god apetitt.

Til årets festival har Amata, håndverksorganisasjonen bak markedet, nøye valgt ut 70 håndverksboder med et bredt spekter av forskjellige produkter. Markedet vil ha noe for enhver smak og mange av håndverkerne vil være på jobb. Det er ventet stor interesse for bodene til Vito, som er en tsjekkisk smed, Aurélie, som spinner ull, og Chema, som vil vise hvordan bøker ble bundet i middelalderen.  

To forskjellige grupper med musikere vil passere langs de smale markedsgatene, etterfulgt av ulike middelalderen figurer som narrer, adelsmenn, tiggere og soldater.

Middelaldermarkedet i La Nucia holder åpent på fredag 8., lørdag 9. og søndag 10. juli fra rundt seks på ettermiddagen og til midnatt. Bodene er satt opp i de trange gatene på baksiden av rådhuset. Det er god plass til å parkere bilen i nærheten.

[the_ad_group id="8585"]
[the_ad_group id="25373"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="25369"]

Relaterte saker

- Advertisement -[the_ad_group id="8585"]