Lørdag: Juleaktiviteter for barn og ungdom i Alfaz del Pi

Publisert

Nå lørdag 16. desember fra kl. 10.00 til 14.00 inviterer man til “Matí Nadalec”, en “jule-messe” for barn og ungdom med fokus på spill og leker. Stedet er torget foran Casa de Cultura i Alfaz del Pi. Det blir “Little Genius” og et Escape Room som inkluderer julenissens verksted. Begge aktivitetene er gratis.

Du må registrere deg på forhånd for å delta på adressen: www.taquilla.portgenius.es , ved hjelp av QR-koden på plakaten eller direkte i CIJA, ungdomsinformasjonssenteret i l’Alfàs, som ligger i Casa de Cultura.

Alle barn fra 0 til 16 år er velkomne til en morgen med lek og familiemoro.

Utenfor Casa de Cultura vil det være hoppeslott, og det er lagt opp til ulike verksteder, for eksempel hvem er hvem, juleansiktsmaling, 3 på rad, fish and chips, fange flagget og lage julekort. Det blir også en fotocall der de minste kan bli fotografert sammen med kjente figurer, og en nissebrevkasse der de kan legge igjen brev. Det blir også sangleker. Alle aktivitetene er gratis og blir ledet av monitorer.

Inne i Casa de Cultura vil det også være et portabelt escape room, “El Taller de Claus”. Byråd for ungdom, Carolina Solbes, understreker at det er nødvendig å melde seg på på forhånd, og oppfordrer folk til å melde seg på så snart som mulig fordi det er begrenset med plasser. Et eventyrspill skreddersydd for julen og publikummet det er rettet mot.

All informasjon på CIJA, ungdomsinformasjonssenteret i L’Alfàs, som ligger i Casa de Cultura, eller på adressen juventud@lalfas.com, eller på telefon 965887435 og 610205329.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter