Liv og røre

Publisert

ALFAZ DEL PI: Med hvite duker og blomster på alle bordene ønsker Ann Christine Samuelsson velkommen til bords hos Scandinavian Home Cooking. På høstens program har hun flere innslag spesielt rettet mot skandinaviere.

ALFAZ DEL PI: Med hvite duker og blomster på alle bordene ønsker Ann Christine Samuelsson velkommen til bords hos Scandinavian Home Cooking. På høstens program har hun flere innslag spesielt rettet mot skandinaviere.

– Vi har hatt mye liv og røre her på restauranten, og det skal vi også fortsette med utover høsten, sier daglig leder og kokk Ann Christine Samuelsson.
Hver onsdag og fredag spiller Bernie opp til dans og sang.
– Bernie er en veldig dyktig musiker og godt likt av gjestene våre. Han spiller countrymusikk, rock og blues, sier Samuelsson.

Svensk buffèt
Hver fredag lokker hun med svensk sildebord.
– Det er en buffèt med typisk svensk mat. Vi kaller det svensk sildebord, men på buffèten er det et rikt utvalg av svenske spesialiteter, sier Samuelsson.
Hver søndags ettermiddag er det også levende musikk på restauranten.

– Utover høsten vil vi også fortsette allsangkveldene ledet av to nordmenn som synger og spiller trekkspill. Det er veldig morsomt, sier Samuelsson.

Karaoke
Maten er hjemmelaget og hver dag serveres ekte norsk eller svensk husmannskost.
– Dette er ingen typisk sommerrestaurant for turismen i Albir. Min sesong starter nå. Nesten 90 prosent av kundene mine er fastboende nordmenn, sier Samuelsson som ser frem mot en spennende høst. Da satser hun på å kjøre i gang karaoke på restauranten.

– Vi skal arrangere karaoke en gang i uken, og det tror jeg kommer til å bli veldig populært, sier Samuelsson.
Hun er en aktiv dame som liker å finne på nye ting.
– Det er artig at det skjer noe, og i helgene finner vi alltid på noe, sier Samuelsson.

God stemning
Samuelsson er ingen sjef som strutter med nesen høyt i sky. Heller i skrubben på kjøkkenet.
– Jeg er ikke så selvhøytidelig og da blir det mye tjo og hei i restauranten. Nettopp derfor tror jeg at mange liker å komme hit. Vi ønsker ikke å være en stiv og eksklusiv restaurant. Vi har en veldig god og lett stemning innad i staben, og det tror jeg smitter over på kundene. De skal føle seg velkommen her, sier Samuelsson.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter