Leroy Merlin åpner i desember

Publisert

Byggevarekjeden Leroy Merlin åpner i Finestrat i desember. Fra før av finnes det butikker i Alicante, Elche og Orihuela, men ingen nord på Costa Blanca. I tillegg til å være et nytt tilbud til innbyggerne i distriktet, betyr investeringen også mange nye arbeidsplasser. Det franske selskapet har allerede gjort avtaler med kommunen om å gjøre ansettelser lokalt.

Helt fra starten har det vært et mål at Leroy Merlins investering i Finestrat skal bidra til å få ned arbeidsledigheten i distriktet. I følge Alicante-avisen Información har Finestrat-ordfører Juan Francisco Pérez nå underskrevet en avtale med selskapet om jobbkontrakter i kommunen, til sammen 80 arbeidsplasser. Byggearbeidene til den nye butikken startet i februar i år. Dersom alt går etter planen åpner senteret allerede i desember.

Les også: Leroy Merlin til La Marina

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter