Leide ut leiligheter som ikke fantes

Publisert

En 31 år gammel mann fra Spania skal ha svindlet til seg flere tusen euro ved å leie ut leiligheter i Benidorm som ikke fantes. Mannen skal ha lurt folk over internett ved å be om et depositum på 200 euro for å reservere leilighetene. De som gjorde bookingene og betalte beløpet fant senere ut at de var blitt lurt.

Mannen som nå er varetektsfengslet av en domstol i Elche skal også ha «solgt» mobiltelefoner. Svindelen fungerte på samme måte som med de falske leilighetene med annonser på internett. Kundene betalte kjøpesummen han oppga, men fikk aldri tilsendt noen telefon. For ikke å vekke oppsikt skal mannen aldri ha lurt til seg mer enn 700 euro av gangen. Så langt er det avslørt svindel for rundt 6.000 euro fordelt på 34 separate tilfeller, skriver avisen Información.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter