La Nucia – Nederlendere åpner «business center»

Publisert

I La Nucia har en rekke bedrifter eid av nederlendere og belgiere slått seg sammen og åpnet et «Nederlandsk Business Center».

Den nederlandske ambassadøren åpnet senteret 13. oktober. På senterets 600m2 har man samlet en rekke bedrifter: advokater, arkitekt, oversetter, nederlandsk notar og mye mer. Ikke alle leietakerne er på plass så mange flere vil komme til.

Senteret organiseres «fleksibelt», som kjent fra Co-Working -konsepter deler leietakerne fellesarealer og andre ressurser.

Import-Eksport

Nederlenderen ønsker å bruke senteret for hollandske bedrifter som vil eksportere til Spania. Ved å tilby en «komplett pakke» juridisk, strategisk og praktisk. Likeså spanske bedrifter som vil eksportere til Holland og trenger å knytte til seg kontakter og annen assistanse.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter