La Nucia har kjempegjeld

Publisert

Kommunen skylder banker 12,2 millioner Euro. Det er dobbelt så mye som både Altea og Alfaz del Pi kommune. Kommunen har litt over 18.000 innbyggere.

Omstridt ordfører

La Nucia kommune er kjent i regionen for et utall utbyggingsprosjekter i kommunal regi. I tillegg til å være en av regionens mest lukkede by-administrasjonen. Flere rettsaker mot ordføreren har handlet om korrupsjon og makt-misbruk.

Det ble noen år tilbake stilt spørsmål om hvordan han ervervet seg en luksus-penthouse i Altea med utsikt over havnen. Leiligheten ble lagt ut på markedet for rundt to millioner Euro. Utbygger bak bygget i Altea var den samme som har stått bak store utbygginger i La Nucia.

I tilknytning til pandemien måtte ordføreren i retten etter å ha “snikt” i vaksine-køen. Han fikk en dose vaksine i det de første dosene kom til regionene, reservert de eldste og mest sårbare på sykehjem.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter