La Nucía blir fiberoptisk

Publisert

La Nucía blir den første kommunen på Costa Blanca til å installere en nøytral fiberoptisk infrastruktur for telekommunikasjon. Fiberoptikk er allerede på plass i nabo-kommunene. Men der eies nettet av enkelte leverandører med hvert sitt “monopol”. La Nucia har etablert en fri struktur som alle nett- og teleleverandører kan bruke, som bør komme forbrukerne til gode med lavere priser og flere tjenester. Forbrukerne i La Nucía får nå tilgang til superraske bredbånd og det siste innen tv og telefoni fra de fleste leverandører i markedet.

Den nye fiberoptiske infrastrukturen i La Nucía ble tilgjengelig i desember i år. I første omgang dekker den rundt 70 prosent av kommunen, inkludert urbanisasjonene. Det innebærer at rundt 6.000 husstander allerede kan nyte godt av tilbudet, skriver kommunen.

Les også: Fiberoptikk til Altea

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter