Kunstmarked i Javea søndager

Publisert

Det er bare tre søndagsmorgener igjen til det ukentlige kunst- og håndverksmessen på strandpromenaden i havnen i Jávea tar sommerferie. Her kan du spasere langs promenaden og nyte de originale kunsthåndverkene som selges, lade batteriene på en av terrassene langs stranden eller utforske nabolaget med butikker, barer og den moderne kirken Virgin de Loreto.

Messen tiltrekker seg stadig flere kunsthåndverkere og stadig flere besøkende, takket være det store utvalget av autentisk kunsthåndverk. Dette er et initiativ fra butikkforeningen i havnen og arrangeres av håndverksforeningen Amata. Derfor kan du være sikker på at det kun er ekte håndverkere som deltar, som kun selger sine egne arbeider og som gjerne utfører spesialbestillinger hvis du ikke finner det du leter etter.

Den 30. juni og i juli og august etterfølges den ukentlige messen av Amatas tradisjonelle sommermesse, som du kan besøke hver ettermiddag fra kl. 19.30 på samme sted: det lille torget i enden av Avenida Jaime I i havnen i Jávea.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter