Kriminaliteten i Alfaz del Pi går ned

Publisert

Statistikk fra politiet viser en sterk nedgang anmeldte forhold i Alfaz del Pi kommune så langt i 2014. En ny rapport viser at antall anmeldte forhold har falt hele 22 prosent i kommunen. Kriminalstatistikken ble offentliggjort under et koordineringsmøte mellom det lokale politiet, Guardia Civil og kommuneledelsen i Alfaz del Pi den 4. november. Så langt i 2014 har politiet mottatt 26 anmeldelser av kjønnsrelatert vold i kommunen. Under møtet understreket representantene fra kommunen og politimyndighetene at kampen mot kjønnsrelatert vold vil være et at av satsningsområdene videre. Om tallene i færre anmeldelser betyr at det er mindre kriminalitet i Alfaz del Pi er ukjent, det kan være naturlige sesongvariasjoner eller færre som tar bryet med å anmelde forhold.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter