Korfestival i Alfaz del Pi 10. og 11. mai

Publisert

Den trettende internasjonale korfestivalen i Alfaz del Pi arrangeres nå i mai. Nærmere bestemt den 10. og 11. mai, med to store konserter som etter planen skal samle nesten 200 vokalister fra mer enn 25 nasjonaliteter blant dem Marthe Werring Holmeren og Ole Morten Velde fra Norge.

En av konsertene, “Voces por una sonrisa” (Stemmer for et smil), er en veldedighetskonsert til inntekt for Aspanion, foreningen for foreldre til kreftsyke barn.

Stemmer for et smil

Den internasjonale korfestivalen i Alfaz del Pi starter fredag 10. mai med solidaritetskonserten “Voices for a smile”, som samler Coral Tabaquera Alicantina og Coral Benissenca. Den finner sted kl. 19.30 i auditoriet i Casa de Cultura. Et arrangement som vil samle mer enn 100 stemmer på scenen. Pengene fra konserten vil bli donert til Aspanion, foreningen for foreldre til kreftsyke barn.

Det er fastsatt en donasjon på 10 euro. I tillegg vil en “Fila zero” bli aktivert slik at folk som ikke kommer til å delta på konserten, kan samarbeide. Dette ble kunngjort av José Antonio Rubio, som er begeistret for samarbeidet med Aspanion. Selv om det er gjort store fremskritt når det gjelder diagnostisering og behandling, er kreft fortsatt den vanligste dødsårsaken hos barn i industrilandene.

Tidlig diagnose og riktig behandling er avgjørende for disse unge pasientene

Aspanion gir psykologisk støtte, hjelper familiene med sykefravær og permisjon fra jobben, tilbyr økonomisk støtte når det er nødvendig, arrangerer reiser når sykdommen krever det, tilbyr frivillige som passer på barna for å gjøre sykehusoppholdet hyggeligere og gi familiene et pusterom.

Internasjonalt korprosjekt

Den andre konserten finner sted lørdag 11. mai kl. 17.30 med International Choir Project. Et internasjonalt kor bestående av mer enn 70 sangere fra 25 nasjonaliteter, med musikalsk ledelse av Erlan Dalen og José Antonio Rubio.

Sopranen Marthe Werring Holmen og tenoren Ole Morten Velde reiser til Alfaz del Pi fra Norge for å delta i denne konserten, der verk fra musikalene “Les Miserables” og “The Phantom of the Opera” vil bli fremført.

Billetter til denne konserten – 15 euro – og til veldedighetsarrangementet “Voices for a smile” (donasjon 10 euro) er tilgjengelige fra 25. mars i billettluken i Casa de Cultura.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter