Konsert-serie i Albir 11., 18. og 25. august

Publisert

I helgen startet en ny utgave av festivalen «Música a la llum de la lluna» i l’Alfàs del Pi med en gratiskonsert med duoen Twelve Stings Enrique Muñoz.

Utsiktspunktet ved Amerador-viken, på stranden i Albir, var åstedet for den første konserten av de fire som kulturavdelingen i Alfaz del Pi kommune har planlagt i løpet av august måned, innenfor Estiu Festiu 2023, den musikalske syklusen som inngår i VII-festivalen «Música a la llum de la lluna», med den hensikt å bringe kultur til gaten og alle deler av befolkningen.

De neste konsertene under festivalen finner sted fredag 11., 18. og 25. august, med skiftende steder og tidspunkter, den 11. august på Villa Romana de l’Albir-museet kl. 22.30 og den 18. og 25. august på Albir Social Centre kl. 22.00. Alle fire konsertene er gratis.

Den første av konsertene ble holdt av gitarduoen Twelve Stings Enrique Muñoz, som er et resultat av sammensmeltingen av to generasjoner, far og sønn, forent i et prosjekt der alt går i samme retning, med samme tolkningsidé og svært lik musikksmak. Etter å ha hatt premiere på flere festivaler i Spania og Italia jobber de videre med et spennende prosjekt som kombinerer erfaring med ungdommens styrke og entusiasme.

Det blir den første av fire konserter. Fredag 11. på friluftsmuseet Villa Romana de l’Albir Flamenco Soul med gruppen C. Piñana Quartet. Piñana Quartet; fredag 18. på Albir Social Centre, piano- og fløyteduoen Francesco og Gosulla-duoen Euterpe og fredag 25. også på Albir Social Centre, firehendig pianokonsert med duoen Lizzionocciero.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter