Kommunen tilbyr gratis WiFi-soner

Publisert

Kommunen i Alfaz del Pi er i ferd med å installere gratis WiFi på offentlige steder. Tiltaket inngår i moderniseringen av kommunen med oppdatering og bruk av ny informasjonsteknologi. Det nye tilbudet innebærer at man kostnadsfritt vil få trådløs internettilgang i områder rundt offentlige bygg som Casa de Cultura, idrettshallen Pau Gasol, parkanleggene Escandinavia, Eucaliptos og Gáltung samt ute ved Albir fyr.

De aktuelle områdene vil bli merket som gratis WiFi-sone med informasjonen man trenger for å koble seg på. For å unngå misbruk av nettverkene har kommunen lagt inn en begrensning på 60 minutters bruk. Har man behov for forbindelse utover det, må man koble seg opp på nytt.

Arbeidet med å installere de nye nettverkene har begynt og vil fortsette til alle de nevnte stedene står ferdige. Installasjonen avsluttes ved Albir fyr der WiFi-sentralen skal drives av solenergi opplyser kommunen.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter