Kjempe-utbygging i Benidorm

Publisert

Den lenge planlagte stor-utbyggingen av området langs N332 mellom Benidorm og Alfaz del Pi er på vei. Området er i dag er preget av falleferdige diskoteker og halvveis forlatte eldre boliger og smågårder.

Arbeidet med omregulering av området «plan Armanello» som den tidligere het er nå i sin siste fase. Flere formelle hinder er nå ute av veien og man håper på en endelig godkjenning av det som nå heter «plan Ensache Levante de Benidorm». Den endelige planen vil bli lagt ut til offentlig gjenomsyn så den innen utgangen av 2021 kan vedtas.

Dette gir grønt lys for det som er det største “ubebygde” sentrumsnære området i Alicante-provinsen. Planen vil gi grønt lys for utbyggingen av et området på 575.000 m2. Planen gir rom for at man her bygger høyblokker på opptil 20 etasjer. Utbyggere får bebygge 30% av grunnflaten på tomtene.

Benidorm er Spanias største turistby, og har alltid vært spesielt populært blant eldre spanjoler som ønsker seg en bolig nær stranden.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter