Kjære Julenissen,

Publisert

Jeg heter Wilf, og trenger sårt et nytt hjem til jul. Er det mulig for deg å ordne det? Jeg har mye å gi. De fleste sier jeg en utrolig vakker hund, veldig velproporsjonert. Jeg vil gjerne bli venner med alle som lar meg få lov, jeg gir masse kjærlighet tilbake og er en ordentlig godgutt. Jeg nyter hvert sekund når noen klapper meg, jeg elsker kos. Jeg bjeffer lite, og kommer logrende mot alle som vil hilse på meg med et vennlig og varmt blikk, så jeg må innrømme at noen ‘karriere’ som vakthund har jeg neppe.

 

Av Ann-Louise/ ann-louise@spaniaposten.es

Dessverre har jeg hatt så mye smerte og usikkerhet i livet mitt. jeg har blitt utrygg og veldig forsiktig av natur. Da jeg kom til hundesenteret i La Nucia, hadde jeg blitt påkjørt av en bil og venstre lårben var brukket. Jeg ble operert på slutten av september og de fjernet det fjerde beinet mitt. Det var greit, for jeg hadde blitt vant med å bruke bare tre bein, men det er litt slitsomt å gå i mange trapper. Operasjonen gikk bra, men da jeg måtte tilbake til et lite og lukket bur på hundesenteret midt oppi all smerten, ble jeg veldig redd. Jeg la meg på såret og dette medførte at det ikke ville gro. Totalt ble jeg sydd sammen 5 ganger, det var smertefullt.

Såret begynte endelig å gro da jeg var så heldig å få være hjemme hos norske Eva i fire uker. Hun rensket såret omhyggelig og ga meg medisinene mine. Men de kunne dessverre ikke beholde meg da deres handikappede hund, en adoptert Mastiff, ikke godtok meg. Jeg ble sendt til et annet hjem hvor de hadde en Berner Sennenhund som glefset til meg hver gang jeg nærmet meg. Jeg ble veldig lei meg da familien ikke så noen annen utvei enn å sende meg tilbake til hundehjemmet. Arret mitt hadde ikke grodd helt, og nok engang åpnet det seg og begynte å blø.

Så nå sitter jeg her og drømmer om et nytt hjem til jul. Jeg trenger en ekte dyrevenn, en som kan elske meg for mitt milde og snille vesen og som kan gi meg den hjelpen jeg trenger. Gjerne i en stor familie, men aller helst som alenehund. Selv om jeg er nokså stor, vil det gå greit sammen med en eller to oppegående pensjonister, også. Disse har kanskje mere tid og mulighet til å gi meg all den oppmerksomheten jeg trenger. Jeg krever nemlig masse hjerteplass.

Så kjære julenissen, jeg håper inderlig du kan gi meg denne gaven. Jeg er overbevisst om at den som adopterer meg, vil motta årets beste julegave. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg er verdens snilleste hund.

En vennlig sleik

Wilf

 

Kontaktinformasjon:

rita@spaniahundene.com

Telefon 636 245 239

 

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter