Kirken i Alteas gamleby fikk ny belysning

Publisert

Det er nå installert 96 nye lamper for å belyse den kjente kirken og landemerke i Altea. Arbeidet kostet 298 323 euro og inngår i planene for “bærekraftig turisme”, som har gitt Altea 4 millioner euro i investeringer fra den regionale regjeringen og statssekretæren for turisme”.

Byråd Aurora Serrat påpeker fordelene ved tiltaket, blant annet at det har forbedret bildet av et av Alteas symboler, slik at det kan beundres i detalj, og ikke minst har det bidratt til å øke bærekraften og gi energibesparelser, siden installasjonen har fått et lavere energi-forbruk i det gamle lys har blitt byttet ut med led-paneler.

Turistordfører Xelo Gonzalez sa på sin side: “Fra turistsektorens side er vi veldig glade og fornøyde fordi pengene som ble bevilget til byen vår for å gjennomføre tiltak for bærekraft, gjenspeiles i prosjekter som dette; å belyse den viktigste og mest besøkte turistressursen i byen vår på en mer bærekraftig måte”. Han legger til: “Vi vet at prosjektene har en lang vei å gå, men vi er glade for å se at de endelig er blitt en realitet, takket være midlene vi har mottatt fra Tourism Sustainability Plans in Destinations”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter