Kidnappet sin kones elsker, tvang ham til å kle av seg for å ta seksuelle bilder

Publisert

Offeret hevder at overgriperen truet med en øks og tvang ham til å kle av seg mens han ydmyket ham for å være for feit og ha for liten penis.

En domstol i La Vila Joiosa (Alicante) etterforsker kidnappingen av en 28 år gammel mann som ble ført til et landsted i byen, der han ble tvunget til å kle av seg mens det ble tatt fornedrende bilder av ham. Den angivelige gjerningsmannen er en annen lokal mann i 40-årene. Offeret hadde et utenomekteskapelig forhold til mannens kone. Han reagerte voldsomt da han oppdaget utroskapen.

Flere uker senere fortalte offeret selv ved Guardia Civils hovedkvarter i La Vila Joiosa at kidnapperen hadde truet ham med en øks for å tvinge ham. Offeret har hatt behov for psykologisk behandling og har sluttet seg til saken som privat aktor. Den mistenkte ble arrestert etter anmeldelsen, men ble løslatt etter å ha møtt i retten. Der påberopte han seg retten til ikke å vitne. Saken gjelder seksuelt overgrep, trusler og nedverdigende behandling. Retten løslot den siktede med besøksforbud.

Offeret fortalte at hendelsene fant sted i mars i fjor i La Vila Joiosa, etter at ektemannen til en kvinne han hadde hatt et forhold til året før, hadde oppdaget utroskapen. Mannen skal ha ringt henne på telefon og truet med å drepe. Til slutt innkalte han til et personlig møte for å avklare situasjonen. Offeret forteller at mannen etter å ha gått med på møtet satte ham i bilen og kjørte ham til et landsted han eide på et isolert område i kommunen. Der svingte han en øks og tvang “elskeren” til å kle av seg. Offeret ble livredd og brast i gråt, mens mannen tok bilder av ham med mobiltelefonen og hånet ham.

Tømmerhuggerøks

Med øksen i hånden skal han ha tvunget ham til å innrømme utroskapet, og truet med å drepe ham hvis hun løy om noe som helst fordi han hadde avlyttet begge telefonene deres. Med øksen mot hodet ble han tvunget til å ta av seg alle klærne, mens han ble hånt. Overgriperen sa at penisen var for liten, han var for feit og at han ikke forsto hvordan kona hans kunne være sammen med ham.

Noen av bildene ble til og med tatt med offerets egen telefon. “Dette er en suvenir”, sa han til ham med bildet han tok med offerets telefon. Til slutt fikk han ham til å gå ut av bilen og kjørte ham tilbake til sentrum. På et tidspunkt under møtet, da offeret var i sjokk, trakk mannen frem en bunke kontanter og sa til ham: “Hvis du ikke hadde kommet, ville jeg ha betalt for alt dette for å brekke beina dine”.

Historien stoppet ikke der. To dager senere ringte mannen offeret for å treffe ham igjen, under påskudd av at han skulle avinstallere spionprogrammet han hadde lagt inn på mobiltelefonen hans. Igjen tok han ham med til det samme landstedet, og etter at han hadde manipulert telefonen, sa han plutselig til ham: “Vil du se pistolen jeg har, så er du snart ferdig”.

Nok en gang tvang overgriperen ham til å kle av seg og begynte å ta bilder av ham mens han lot som om offeret ga ham fellatio. Tilbake i bilen fikk han også andre raserianfall og sa: “Jeg har en kniv her, og jeg skal skjære halsen over på deg”.

Fotografier

Offeret mottok flere telefoner fra den mistenkte i dagene som fulgte, der han fortalte at han ikke ønsket å se ham i landsbyen, og at han i så fall “skulle gi ham kjærlighet”. Av frykt endte han opp med å slette de fleste bildene han hadde på mobiltelefonen, samt de påståtte truende meldingene. Offeret opplyste uansett at han frykter at noen av bildene ble sendt av overgriperen til kontaktene hans.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter