Kakerlakkinvasjon i Alfaz del Pi

Publisert

I begynnelsen av september var det kakerlakkinvasjon i Alfaz del Pi. Til dels svært store kakerlakker bokstavelig talt tøt ut av kumlokkene i nærheten av rådhuset, nærmere bestemt i calle Federico Garcia Lorca, til forskrekkede fotgjengeres store fortvilelse. Årsaken til kakerlakkinvasjonen er angivelig at rådhuset i Alfaz del Pi ikke desinfiserte kloakksystemet før sommeren.

I begynnelsen av september var det kakerlakkinvasjon i Alfaz del Pi. Til dels svært store kakerlakker bokstavelig talt tøt ut av kumlokkene i nærheten av rådhuset, nærmere bestemt i calle Federico Garcia Lorca, til forskrekkede fotgjengeres store fortvilelse. Årsaken til kakerlakkinvasjonen er angivelig at rådhuset i Alfaz del Pi ikke desinfiserte kloakksystemet før sommeren. Isteden ventet de til langt utpå sensommeren, med det resultat at kakerlakkene har hatt mer enn god nok tid til å formere seg og vokse seg store.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: