Julemarked i La Nucia 1-3. desember

Publisert

Den tradisjonsrike julemessen, som arrangeres av velferdsavdelingen i La Nucía, vil omfatte rundt 30 boder, fra Amata, den samme håndverkerforeningen som arrangerer det velkjente middelaldermarkedet her i juli.

Den 1., 2. og 3. desember fylles Plaza Mayor med boder fra lokale og regionale foreninger, mens Amatas kunsthåndverkere tilbyr sine arbeider i Calle Mayor, Plaza de Santa Teresa og Calle d’Enmig.

Hvis du er på utkikk etter originale julegaver, vil du garantert finne noe som faller i smak på denne messen. Hver bod byr på noe forskjellig, fra bruks- og pyntegjenstander i keramikk, glass, lær og tre til håndmalt silke, smykker i ulike materialer, såper og naturkosmetikk og mye mer. Det blir tøfler i ullfilt, gresskarlykter, treklokker med harpiks, morsomme nisser og dukker. Og hvis du til tross for det store utvalget ikke finner det du leter etter, er det fortsatt tid til å få en av håndverkerne til å lage det spesielt for deg.

I tillegg kan du glede deg over en rekke forestillinger fra lokale og regionale institusjoner, som julesangkonserter, dans, musikk og magi. Mens foreldrene lader batteriene i tavernaen eller på barterrassen, kan barna delta i workshops arrangert av lokale foreninger, oppleve såpebobleshow, julefotografering, brettspill, karusell med flyvende stoler og skrive brev til julenissen.

Messen arrangeres i hjertet av gamlebyen i La Nucía, på rådhusplassen og i gatene rundt. Messen er åpen fredag 1. desember fra kl. 17.00 til 21.00, lørdag 2. og søndag 3. desember fra kl. 11.00 til 21.00, uten å stenge midt på dagen. Det er to gratis parkeringsplasser like i nærheten av messen: den ene under Auditori de la Nit, den andre under åpen himmel.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter