Jakter på voldelig innbruddsbande

Guardia Civil er på jakt etter en innbruddsbande som trolig står bak flere voldelige ran og innbrudd i Altea og Alfaz del Pi. Etterforskeren antar at det er snakk om en og samme bande på grunn av at fremgangsmåten stort sett er den samme, ifølge flere vitner som har blitt utsatt for deres herjinger.

Guardia Civil er på jakt etter en innbruddsbande som trolig står bak flere voldelige ran og innbrudd i Altea og Alfaz del Pi. Etterforskeren antar at det er snakk om en og samme bande på grunn av at fremgangsmåten stort sett er den samme, ifølge flere vitner som har blitt utsatt for deres herjinger. Bandemedlemmene trenger seg inn på eiendommen, for så å true eierne til å finne frem det de har av verdisaker og kontanter. Ranerne har brukt øks som våpen.

Det første ranet fant sted hjemme hos en forretningsmann i Benidorm. En av inntrengerne sørget for å sette vakthundene ut av spill, mens de øvrige tok seg inn i huset. Med økser og tunge trusler, presset de forretningsmannen til å fortelle hvor han oppbevarte sine verdisaker.    

 

Relaterte saker