Investerer i «nytt» kjempehotell i Albir

Publisert

Hotell-investoren SOCIMI ELAIA har kjøpt BBVA-bygget i Alfaz del Pi for nærmere 9 millioner euro. Bygget som tidligere har fungert som tjenestebolig for storbankens ansatte ligger bare to hundre meter fra stranden i Albir. Stedet skal nå gjøres om til luksuriøst hotell med egen park, svømmebasseng og tennisbaner.

JLL Hotels & Hospitality Group skal ha fungert som rådgiver for BBVA. I nyheten om salget blir Costa Blanca betegnet som et “etablert marked” for turisme, der interessen fra utenlandske investorer er stor. Alfaz del Pi trekkes frem som spesielt attraktivt, blant annet på grunn av sin høye andel utenlandske innbyggere, men også for sin beliggenhet i relativ nærhet til fornøyelsesparker, badeland og en håndfull “Michelin-restauranter” nord på Costa Blanca.

Kjøperen SOCIMI ELAIA Investment Spain skal ha gitt totalt 8,7 millioner euro for eiendommen, som foruten det over 12.000 kvadratmeter store bygget består av tre hektar tomt, med egen hage, svømmebasseng og tennisbaner. Kjøpet inngår i rekken av internasjonale investeringer i Spania det siste året. I følge avisen Información kom hele 62 prosent av slike kjøp i turistsektoren i Spania i fjor fra utenlandske investorer.

Les også: Rekordhøy investering i eiendom

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter