Internasjonal dag i La Nucia

Publisert

Lørdag 23. mars arrangeres “VIII International Day of La Nucía” på parkeringsplassen ved Muixara-paviljongen. Kl. 11.00 starter åpningsseremonien med en spektakulær “Parade of Nations” som går forut for åpningsseremonien som åpnes av den brasilianske delegasjonen. Et møte med kulturutveksling for å vise frem kultur, folklore og tradisjoner fra 40 land. Det vil være gratis adgang for publikum.

En dag med hygge, moro og underholdning, spesielt for folk som er interessert i andre lands kultur og folklore. Fra kl. 11.00 til 18.00 kan du oppleve musikk, dans, opptredener, tradisjonelle kostymer, snacks, lokal mat, håndverk osv. Målet med den internasjonale La Nucía-dagen er å ta et skritt videre i integreringen av “nucieros” av ulike nasjonaliteter. Jessica Gommans, rådmann for internasjonale innbyggere, og Bernabé Cano, ordfører i La Nucía, var til stede under presentasjonen av arrangementet.

40 land bekreftet

Den internasjonale pressen i Marina Baixa-regionen, frivillige organisasjoner, kulturforeninger osv. har vært involvert i prosjektet “La Nucías internasjonale dag”. India, Tyskland, Argentina, Marokko, Brasil, Italia, Senegal, Storbritannia, Colombia, Ecuador, Bolivia …. og mange andre land vil vise det beste av sine kulturer på den VIII. internasjonale dagen for La Nucía. Tilstedeværelsen av 40 land er bekreftet. Som en nyhet i år vil nye land som Trinidad og Tobago, Jamaica og Guyana gjøre sin “debut”.

Brasil åpner “Parade of Nations”

Til åpningen er det forberedt en spektakulær “Parade of Nations” kl. 11.00, og i 2024 er det Brasil som åpner paraden. Hvert år har et annet land åpnet paraden. Festdronningen Marta Ferrer og hennes æresdamer vil sammen med els Majorals 2024- Penya Els Penjats representere Spania i paraden i denne åttende utgaven. Flere frivillige organisasjoner vil også ha stands på denne VIII. internasjonale dagen for La Nucía.
Denne VIII. internasjonale La Nucía-dagen er et møte for kulturutveksling på Muixara-paviljongens parkeringsplass, der du kan lære om kultur, folklore og tradisjoner fra 40 land. I løpet av dagen er det satt opp et omfattende program med dans, musikk og folklore fra ulike land. Det er gratis adgang for publikum.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter